Show me love

Berit kännde sig så ensammen så hon frågade om vi i våran klass ville följa hon till 1906 och käka. Och klart vi följer.
Ingen ska väl behäva sitta ensammen coh äta gomat.

Så idag har jag varit där och ätit, och nu är jag hemma. har varit hos emmelie ikväll med hon johan och ev, sen har jag färgat evs hår igen. Vi satt och lyssnade på musik hos emmelie åh gud vad taggad man blev!!
I morrn då jävlar!

Hare  


Se där, inte illa!

Som plåster på såret för att jag fick vänta längre än sagt på min klänning så erbjöd säljaren mig ett snyggt fest halsband värde 399 :- GRATIS.

Vissa gånger kanske det är värt att vänta.


goa grejjor

Hela jag har inte mått så bra idag heller, jag tror seriöst att jag är sjuk på nått sätt;P Vad kan de vara annars?
Drog till Nodo med Malin Elin Anna Sara My Rossa Ida och Linnea idag. Mysigt och trevligt.
Kom hem kring 9 ska ta och käka en semla nu snart, det är ju fettisdag idag. Så de är nog bäst att jag snabbar mig och äter en för här i våran hus försvinner alla go saker jävlat direkt lillebror och pappa finns hemma.
Sen så har jag gjort prov idag och de gick ovanligt bra;P Så nu har jag bara ett prov kvar, sen är jag fri som en fågel i åtminstonde en vecka..
 
Nu ska jag gå och lägga mig framförn och och softa ! SES


Öhman är i sin egen lilla värld just nu

Känns lite tidigt att ligga i sängen redan efter 10 idag, har inte varit så pigg idag. Så jag har tänkt göra en tidig kväll.
Kom hem efter att ha varit hos Isabell j ikväll, huset fullt som vanligt nästan varje gång man är där. Ja, vad har vi gjort? - Suttit framför tvn, druckit te och snackat mestadels skit. Nä, skoja. Jag har till och med suttit i den där massagestolen som jag jämt sitter i varje gång jag är där. Men idag tog den ont att sitta i så jag spräckte min tradition.
I morgon är de prov får hoppas att de går som jag tänkt, sen får vi väl se vad som händer resten av dagen.
ha de kung puss

jahapp

åh nu ska jag gå ut och gå =)



jag är en riktig jävla hurtbulle.


18100

118100 tror att Rebecca Wikström är en fräck flicka med ett stort hjärta. Hon delar gärna med sig av sin energi och har aldrig långt till ett leende.

jobbigt

Jag måste övertala mig själv att göra ett träningspass ikväll!



känns då mycket bättre än att gå ut och gå i denna kyla

Google earth

Det är inte alltid så lätt att stiga upp ur sängen när världens mysigaste pojkvän ligger kvar och sover.
Tragiskt, ibland ligger jag kvar tills nästa buss går. Jag måste skärpa mig.
Fast idag var jag duktig.

Igår klippte jag mig, och gjorde lite slingor. så nu är de sisådär 5 cm kortare kanske :) Kort, fast fint! Thanks Ida.

shut up

Nu drar ny duschade Rebecca iväg till Ida lundström för att visa sin neger hud.
VI HÖRS HEJ 



fotbad

Igår kom johan till mig efter att ha varit hos Bodmarks och ätit palt. Vi hade tänkt fara till anna och se beck, men han orkade inte. Så vi tog de bara lungt igår. Hade lite att göra för johan låg och halv sov, så jag gjorde ett fotbad. så nu är dom lena och fina. dom vart så rena så johan slickade till och med under dom. men det var bara för att han inte orkade gå och hämta nå att dricka, så lillebror sa - slickar du rebecca under fötterna så hämtar jag dricka.
han slicka, fast fick ändå inge dricka för de.


Nu sitter jag på skolan och svarar på några frågor, josefn är inte här som vanligt:P
Så jag får göra frågorna själv. Men det går bra ändå.
hejsvejs


Time After Time



Tänk vad mycket minnen man får av enbart bilder.

Jag minns den här gången, en sommar kväll.
Den kvällen kommer jag aldrig att glömma, jag saknar tiden.
Det är mycket jag saknar.
Visst finns det dagar jag kan vara snäll och låtsas som förut.
I've fallen behind

Alla ♥ dag spenderades hos johan med anna empa ville fia jessica petrus ev tom amanda och lars :)
Vi lagade mat och gjorde till och med efterrätt. eller köpte kanske man ska säga, Vi hade de mysigt fram till vi skulle fara in till stan, där gled vi bara omkrinng typ:P Sen fick jag inte ens sova med min älskling på alla hjärtans dag. han svek mig.

Idag ska vi till bodmarks och käka middag. Sen får vi se vad som händer.
Vill veta hur de går för queen wikman just nu ;)

träsmak?

 Läskigt, Tänk om de är just min otursdag.
For till Ev igår och hjälpte hon med sitt hår, sen for jag Johan Ev Tom Empa Anna och Jimmy hem till mig där vi byggde en snökojja, fast vi gjorde aldrig klart den. alla blev så trötta och det blev ganska sent. Så jag och johan la oss på soffan och där somna vi. Och jag har sovit så skönt, vakna av att jag svettades som en gris. För jag somnade i kläderna jag hade på mig igår när vi var ute förutom skoteroverallen haha.
Idag har jag ingen aning vad som händer. Om man bara ska ta de  lugnt äta godis och se en film kanske eller om de blir nått annat.. Det får vi se senare, nu ska jag gå in till köket och göra mig en krämig klämmacka. Yummi!

Vågen (23/9 - 22/10)

Det finns saker som du vill sätta igång med direkt, men det är något som hindrar dig och det är inget som du kan påverka. Tyvärr får du vänta ett tag innan du kan börja. Försök att höra av dig till en vän som du inte talat med på länge medan du väntar. Det kan bli en riktigt trevlig pratstund.

s_s

Jag är inte den den tjejen som springer direkt till datorn för att skriva i bloggen. Utan jag sätter mig ner och skriver när jag har absolut ingenting att göra.
Idag startade nolia, eller startade gjorde de inte utan vi förbereder oss inför i morrn. 12.00 vistas där inne, springa runt i reflexväst och hjälpa folk. Inte så roligt som jag trodde att de skulle vara! 
78% possitiva omdömen? Vad ska man tro, att jag får min vara på nånga  månader eller att han har lurad mig?




frysna hästar

direkt efter skolan idag stack vi till luleå för att se skotertävling. ´Fast än jag hade på min halva befolknings kläder i sverige så frös jag så förbannat mycket. Och när vi kom hem så var  jag så jävla mör så jag tog en dusch, sen har jag bara suttit framför tv resten av kvällen.
idag pratade jag med polisen. jag ville änmäla djurplågeri, 25-grader óch dom har hästarna stående ute, och det var isklumpar på deras ryggar. stackarna. men polisen hade så mycket att göra så jag skulle höra av mig till en anna från kommunen som skulle ta hand om vårat " fall ". men det blev inge mer med de, vi sket i de.
 
i morrn blir de fest ännu en gång, peppe_svans har ju fyllt 20 år. Så jag hoppas att de blir kul.
nu är jaqg så trött så jag ska nog gå och sova.


varför får jag aldrig min jävla klänning

jag börjar bli förbannad .. jag ska fan anmäla han nu. Inte ens mammas goda lasagne kunde gör mig glad.

Idag har vi lyssat på roberts trafikskola då dom kommer och pratar om droger och att man inte ska köra onykter och bla bla.  Det var faktiskt jävligt intressant, Så nu har jag lärt mig mycket. Spela hjälte, använd hjälm, kondom och bälte! Och hellre 20 minuter försent än 60 år förtidigt så tänkt på de ni med körkort!

Idag ska jag vara med Johan får se vad vi hittar på idag, jag ville följa dom andra på nodo men då hade mamma inte tid att skjutsa som hon inte har haft den sista tiden..

i morrn är de vegetariskt på skolan! Till ni som vill veta matsedeln för i morrn. Haha!

Jaha då vet man

Jag måste börja nu fast än jag inte vill.

YEEEEEEEEEY

jag får min klänning på onsdag, JAG ÄR INTE LURAD
eller det vet jag ju inte än förresten....

Håll tummarna

blånaglar och ledvärk

I igår var de fest, vi var hos Jimmy i början av kvällen sen drog vi oss ut på pentryt. Jag hade skit kul, och jag fattar inte att mina fötter klarade sig i dom skorna jag hade i 4 timmar, kl 2 gick jag och johan hämta ut jackorna, sen började vi gå mot Dennis, och det var då jag kännde att, det här kommer inte att gå, så jag gick barfota, åkte på johan rygg och gick i mina skor lite. Sen har jag så himla ont efter att jimmy tog i allt vad han hade och sparkade mig, han skulle sparka en buckla i bilden men missa bilden och pricka mig. lyckat...
Ochjag har så¨himla ont i mina leder i fingrarna, jag kan typ inte knipa mina händer.

I morse vakna vi ändå ganska tidigt , kring 10 halv 11 kanske.. For hem sen har jag typ bara sovit hela dagen.
Ikväll blir de att stanna hemma, hade tänkt att fara men ni ser ju hur de gick, här sitter jag uppe på rummet drar in snor och torkar lite tårar.


Här är en bild på jag och evalena på pentryt


RSS 2.0