Luleå

I går efter skolan drog vi till luleå, jag anna samantha jimmy och öhman. Jimmy och öhman skulle shoppa och för mig blev de bara ett par skor en tshirt till johan och en bikini :)
Vi kom hem kring halv 8, och då drog vi till Johan där jag hjälpte ev med sin blogg. Sen vart klockan ganska mycket så det var bara att fara hem och sova :)

Här är mina skor jag köpt, skiit snygga, och dom är ännu snyggare på :P


Inatt låg Rebecca på BB

Och klämde ut en liten liten marsipan bäbbii :=)


 Nååh, titta.


rodnad

Jag lyckas alltid slå igång ett csi avsnitt sen somna. jag hinner aldrig se klar dom. Så Anna, du kommer nog inte att få tillbaka skivan på ett tag ;P Var Hemm igår från skolan. Jag var så jävla trött, jag kunde verklligen inte vakna när klockan ringde. Så jag frågade mamma snällt om hon kunde skjutsa ner mig till 20 över 8 bussen men de kunde hon inte, hon skrev på ett sms till mig: Jag kör inte skolkare.
Så då kom hon in till mitt rum och skrek, DITT RUM SKA VARA STÄDAT OCH INGEN FÅR KOMMA HIT FÖRENS DET ÄR SKINANDE RENT.,

Och när mamma säger så, då menar hom verkligen de. Så. upp och hoppa rebecca , du har ett jävligt snuskigt rum att städa. kul dag..
så kl 2 börja jag städa. Jag var typ klar kring 4. så de gick lite fortare än vad jag trodde.,
Johan kom förbi, och senare kom Anna. Vi spelade kort och käka korv typ.
Nu sitter jag på skolan, har just redovisat Distans- och hemförsäljningslagen, själv.. bra va?
Det går framåt nu, mitt mål inna balen är att jag ska klara av att stå framför katedern själv och kunna redovisa inför en hel klass.
För annars kommer jag att svimma på balen. Vilken färg är brandbilen? JO RÖD. som mitt ansikte.



.....

Helgen har jag spenderat i långträsk, kört skoter och festat. Det har varit riktigt trevligt. Har träffat en kvinna som var hur jävla bra på sjunga som helst. Och Öhman, han klarade ju sig galant hela kvällen på puben, fast än det var nötter överallt.
Söndag morgon hade vi tänkt fara ut med skotern men vi girls orkade inte, vi låg och latade oss mest.
Det har hänt en del saker under helgen faktiskt, lars tex, körde ner i diket med släp och skoter bara för att de kom en bil i 200 och han var tvungen att köra undan för att inte krocka. och johans snöre som man drar igång skoter med gick av i lördags kväll. och jimmys skoter, okej den var trasig redan innan vi kom. haha, bajs skotrar.
Anna fick senap på jackan, emeli tappade pengar, se bara problem.
igår var vi hos anna och tog de lugnt , spelade spel typ =) Nu kom Jojje, ha de puss


För första gången på länge.

Just nu förstördes allt, ha ett bra liiv. hej då =)


Är jag verkligen så?

Slutade just för att våran lärare skulle bort. Ska in till stan och kolla vilken storlek jag har på min bal klänning.
Sen ska jag sola hade jag tänkt.
betalade klänningen igår som jag har köpt. Ska visa en bild så får ni se hur den ser ur.


 Jag har bytt färg till svart sen har jag tänkt att ta bort bältet.


Borta med vinden nu för tiden..

Bara för att du är tjurig så har jag inte tänkt ge upp och sluta

Johan ligger nu bredvid mig och sover, funderar på att sova jag med men är inte speciellt trött.
Idag har jag varit och sett derby, lillpite mot strömnäs. Och de trista me allt var att lillpite vann. Egentligen är det ganska logiskt att jag ska hejja på lif bara för att dom är mina "grannar", men de roliga är att jag inte gör de.
Jag såg Issas besvikna min när dom vann med två bollar. Jag tycker de var jämt hela matchen, men tillslut orkade din inge mer verkade de som. Men dom var bra ändå, båda lagen faktiskt.
I morrn blir de både provning och solning för min del. Sen får vi väl se vad som händer.
Det börjar närma sig helg och den är redan planerad. men vi får ju bara hoppas på de bästa.
Såg just, Vi hade iallafall tur mede vädret, och den sög. Se den inte!
Nu ska jag sova, god natt.


Det känns som att jag har tappat en del som tillhör mitt liv.


♥ j.n

ballongspelet

Det har jag nu spelat i en halvtimma och är redan less. Och nu ska jag fortsätta plugga för i morgon smäller de.


långträsk?

Istället för Fjällen tror jag att de bli Långträsk, och de blir nog lika kul ändå.
Idag har jag fyndad en klänning på tradera, skräddarsydd bara för mig. Jääj.
Jag kom hem från Clas bara för ett litet tag sen. Var med Jessika i början av kvällen sen kom Ev tom och emelie förbi. Och därefter for vi vidare till Clas där ville jimmy och johan satt och gjorde jävlat it ett piss så jag coh ev spelade lite biljard. Och jag som vanligt her ner den svarta kulan....

Tyvärr kan jag inte visa min klänning den har redan gått ut om nu vet vad jag menar:P
nu ska jag göra mig nå mackor och te, ta upp brickan och läxan upp, plugga lite käka sen ska jag sätta på CSI skivan jag fått lånat av Anna:) Snäll liten flicka.

Jag älskar Johan


Skattjaktshelg

Helgen har varit händelserik, rolig, och lite buttra miner.
Lördagen började med att jag och johan vaknade upp, vi hade tänkt fara ´till jimmys stuga men ingen var som riktigt sugen på att fara dit, så jag johan ev och tom hade först tänkt fara och åka skridskor. Men då hade inte vissa skridskor, så vi for bara hem till evalena och där skulle vi ha en myskväll med tacos typ.
Sen kom öhman jimmy och anna dit, och vi hade ingen aning vad vi skulle hitta på . Sen kommer evalena med världens bästa ide. Skattjakt. Så vi tog fram papper och penna och började skriva upp saker vi skulle hämta, och sen lottade vi lagen.,
Lag 1: Rebecca, Öhman, Tom, Empa och Jimmy.
Lag 2: Evalena, Johan, Anna, Samantha, Dennis och Lars.
 
Vi alla samlades på kyrkparkeringen i stan, och där ca 23.00 började skattjakten.

Vi alla for runt som nå tokar. 02.00 skulle vi samlas på samma ställe som vi möttes på. Och Köra vidare till ev där vi skulle se vem som vann.
Tillslut stog ställningen 14-14. Lika.. Okej nog är jagh nöjd med de.
men vill ni veta vem som GJORDE SÅ ATT MITT LAG FÖRLORA DÅ?
Jo Simon öhman, han skulle runka i en burk,. men i helvette att han gjorde de. nä han tog schamoo och lite vatten. men det tror jag inte på, han runka. jag vet de, tom såg sperman.
han ljuger bara för att alla tyckte att de var lite äckligt.
Men, sen tog jag på mig förlusten , ingen vet ju om simon gjorde de eller inte:P
men de där måste vi verkligen göra om, de var helvettes kul.

Listan vi skulle hämta

Öhman försäkte pressa ut blod för att vi skulle få en blodig tampong

Bilden som inte gilldes, hade tagit den från datorn men de fick man inte ;P

Go tacosen som vi lagade:)


De enda vi inte kunde hitta på listan var: 3 blodapelsiner, löständer, geishakulor, en levande fick, en polis radio, en bild på 5 hästar som står bredvid varandra, sen hade vi inte riktigt 50 kondomer heller men vi var nära, och ingen trumpet hittade vi heller.


Hello beautiful

Jag har haft riktigt kul i helgen, låt mig få berätta min handelserika helg. Jag har hunnit träffa poliser, och jag har nästan bajsat på mig.

Fredag: Tillbringades hos Anna, for in till stan och lekte bilkurragömma. Efter de for vi till strömlida där dom körde upp och ner för backen. Vi var typ 5 bilar så när polisen kom hade dom ingen aning vem de var, men dom sa att dom kunde nästan peka ut vilka de var som hade kört. Men de gjorde dom inte. Sen drog vi oss hem till Anna igen, där vi spelade skip-bo som vi ofta gör;P Så kl började närma sig runt 3 då stack vi hem och sov.





Lördag: For vfi ut med skotern, jag johan tom ev öhman micke och olle mao.
Vi for omkring här i svensbyn. Öhman visade oss 2 ställen vi aldrig varit på. Lilla och stora paradiset, känner jag han rätt så har han kommit på dom ställerna.
Kring 2 tiden for vi till handlarn där vi mötte några andra som var ute och körde, sen drog vi till valls där vi satt där inne och värmde oss. Då fick nån idé att köra till tällträsk och sova där, så jag johan ev tom anna óch dl for dit.
Mitt i natten var de några som skrämde oss då vi låg och sov, och jag var så jävla rädd.
till slut kom dom fram och då lugnade mitt hjärta ner sig;P Så Ida Empa Sanna och Samantha lyckades verkligen att skrämma oss alla. Till och med Johan tror jag blev lite skrämd, för han tog fram luftgeväret och skulle skrämma bort dom. haha. Så vi somnade om kring 4 halv 4.





Söndag: ´Väckar klockan ringde 9, men vi snooza tilll kl 11. Efter de stack vi ut med skotern en liten sväng,
kom tillbaka till stugan och såg en film. Sen städade vi och for hem kring 5, och de var så jävla kul att åka skoter hemvägen mörkt och mysigt, och fort körde vi, såå löka , jajjamen he gjorde jag.





det var min roliga helg,
nu ska jag packa mina grejer för att sen bege mig mig Pitholm.


Fröken söt

Jag kom alldeles just hem från stan, har varit där med Ida och Josefin. Har faktiskt varit och provat balklänningar!;P
Har varit uppe länge idag så jag är trött som fan. Och Ida har inte ens sovit en blund. Spelade Gh3 med andra ord, och åt kex me julmust. somnade kring 5, och en timma efter ringde min väckar klocka. Men jag snooza till 6 typ.
Ikväll blir de att vara med Ida och Johan, har ingen aning vad vi ska göra. Lät som att´peppesvans och alla andra ska ut me skotern, men de är lugnt . Jag ska hålla mig borta!

Storasyster 19 år

Vaknade av att johans mobil ringde kvart i 9. Då skulle han ut på skotertur med Robert L. Sen ringde hjan och väckte mig halv 2 och tyckte att jag skulle vakna. Gick ner och där står jessica och petrus fortfarande och gör klart hennes tårta.
Så Idag har hon haft folk här. Anna johan ev tom och öhman stannade här så vi har bara myst på ikväll sett film och så.
Johan ligger och snarkar i soffan och jag är inte ett dugg trött. Just därför stör jag mig på att han ligger och sover och jag sitter här helt ensammen. Aja, ska försäka att gunga mig till söms god natt.


skotertur

Just de, kom just till Johan efter att ha varit ute och kört skoter, jonas pajja! Jag är ledsen.
Så nu ska bara johan duscha sen ska vi hem till mig så jag får göra mig renare, sem blir de tacos hos anna!
Det är min dag, en rolig dag kommer de att bli.

Sliten

De var skit kul på beas fest igårl. jag hade så jävla roligt. okej, nog finns de saker man inte hade gjort när man var nykter men faktiskt så har jag inte gjort nått jag skäms över som vissa andra,... haha.
Kvällen började med att jag johan anna dl ev toom jimmy bea och öhman for på hawaii och käka, sen for vi vidare till folkets hus och började parta. Sen for dom flesta till pentan, hade rikitgt kul där faktiskt. Kvällen slutade med att tiim skjutsa hem jag och johan. Och där slocknade jag jävlat dirr.
Full ? Ja, det var jag. Och det var nog dom flesta, alldeles för full.
Idag ska vi nog bara ta de lugnt, en filmkävll eller nå. För jag 'är sliten som fan.

A PYY PAAN ASSÅ

JAG ÄR RASTLÖS! JAG MÅSTE GÖRA NÅ.



jag skattar när jah hör denna ltå, jag jag tänker verkligen på Nico, han är för rolig!

Nu är de fest

Kom hem från krono för ett tag sen, jag vet inte vad jag ska säga om våra händelserika 4 dagar dör borta, jag kanske bara ska vara tyst. Nä, jag måste berätta att Öhman våran lilla öhman som verkligen behävs i stugorna, han höll på att dö. ambulansen kom 2 gånger på 4 dagar pga att han har varit nära nötter. Men nu är allt frid och fröjd. Och han är uppe på benen. Fast de roliga var att då ambulansen kom, tog han upp en jävla cigg och börja röka. är man dum eller vad är de? Dom tar han ju inte seriöst , och vet ni va han säger..? - Det blir säkert bättre. Joojoo.
Han är rolig han.

Många dagars festande men de tar aldrig slut. bebbsan har ferree i morrn så de är ju klart att man ska dit då :D
Sen ska jag faktiskt ta de lugnt med allt festande sen :P
om jag ska vara riktigt ärlig, så är jag fortfarande party sugen.
jaja ha de bra allt folk, nu ska ja ta och hoppa in i duschen och göra mig klar. pusshejs

RSS 2.0